Familietur til søs med naturleg og læring

Stig ombord og tag med på en spændende sejlads for hele familien. Oplev naturen på en helt ny måde, når zoologen fra Aqua Akvarium og Dyrepark fortæller om det fantastiske liv på land, i vand og i luften lige uden for vinduet. Hør bl.a. hvorfor signalkrebsen ikke er velkommen, og om der mon er ulve i skovene. Sejlturen starter og slutter ved Aqua. Entreen til Aqua er med i prisen, når vi går i land igen. Vi mødes ved receptionen i AQUA kl. 10:30

Book billetter her eller ring til Hjejleselskabet på 86 82 07 66.

Man kan også booke billetter til de enkelte ture herunder (der åbnes et nyt browservindue):

Familietur 28/7 Familietur 4/8

 


Hop af og på én af Hjejlebådene og oplev AQUA

I kan f.eks. sejle fra havnen i Silkeborg til AQUA's egen anløbsbro, hvor turen går gennem noget af det smukkeste natur Danmark har at tilbyde. Turen varer cirka 20 min. Fra broen er der et par minutters gang til AQUA. I kan betragte naturen som vi sejler igennem som opvarmning til skønne AQUA. 

Vildt Naturligt

I AQUA kan I møde fascinerende danske dyr, som folder sig ud i vildt naturlige omgivelser. Se den nysgerrige odder jage i søen og oplev de frække vaskebjørne i vild leg og slåskamp. Mød også storke, hugorme og søde vildsvineunger. I bør heller ikke gå glip af årets nyhed som er vores bedårende dådyr.

Hver dag kan du også komme med dyrepasseren og høre gode historier, når vi sammen fodrer dyrene. 

Kom ned på søens bund

I vores store indendørs akvarium kan du komme tørskoet til søens bund. Oplev de glubske gedder på jagt i søens dyb gennem store panoramavinduer og følg den rekord- store kæmpemalle, der let kan sluge en hel and.

Mærk også den kriblende fornemmelse i rørebassinet, når du stikker fingrene i vandet og håndfodrer fiskene. Gå på opdagelse i udstillinger på 4 etager og se både padder, krybdyr, insekter og mørkeakvariet. 

Spis og leg på samme tid

Når I har udforsket dyrene, er det tid til en lege- og spise- pause for hele familien. I vores caféområde lige ved den store legeplads kan I spise og grille jeres medbragte mad – eller købe lette retter i Café Foderbrættet.

Indendørs i Caféen serverer vi lækker mad. Prøv frokostbuffeten eller nyd aftensmaden her, før I kører hjem. 

Vildt sjov vandlegeplads

På vandlegepladsen er der sprudlende vandsjov til mange timer. Skyd løs med vandkanonen, eksperimentér med vand og snig jer under det vildt uforudsigelige vandtårn – hvis I tør.

Priser

  • Ved køb af fællesbillet
    • Voksen: kun 200 kr.
    • Barn: kun 100 kr

Rutekort

Kalender, afgangstider og priser kan findes her.

Vi glæder os til at se jer! Hør mere på 8682 0766 (Hjejleselskabet) og besøg www.hjejlen.com

 

Bliv venner med os på Facebook
Følg os på LinkedIn
Se vores film på YouTube
Følg os på Instagram
Giv os en anmeldelse på Tripadvisor
AQUA Akvarium & Dyrepark
Vejlsøvej 55 · 8600 Silkeborg · Tlf. 8921 2187

Tilmeld nyhedsbrev