Praktiske oplysninger

Godt at have med

Vi kan ikke garantere, at man kommer tørskoet fra et besøg på vores store vandlegeplads, "Vandets Kraft". Så har I badenymfer og vandhunde i familien, anbefaler vi at medbringe håndklæde, badetøj og/eller skiftetøj.

Der er mulighed for at klæde om på toiletterne, som er placeret lige mellem Café Foderbrættet og legepladsen. 

Vandlegepladsens åbningsperiode

Vandlegepladsen "Vandets Kraft" er tørlagt i vinterhalvåret, men der er stadig rig mulighed for at brænde krudt af på resten af legepladsen uden at få våde sko. 

Parkering

Der er masser af parkeringspladser tæt ved indgangen til AQUA Akvarium & Dyrepark. Parkering er gratis.

Handicapforhold

AQUA Akvarium & Dyrepark er medlem af ”Foreningen Tilgængelighed for Alle”, hvilket betyder, at der overalt er handicapvenlige forhold. 
Handicappede betaler normal entré i AQUA, men handicappedes hjælpere har gratis adgang - mod forevisning af gyldigt ledsagerkort.

Kørestol

AQUA Akvarium & Dyrepark råder over en kørestol til fri brug for gangbesværede. Spørg i receptionen.

Hunde & kæledyr

Af hensyn til parkens dyr er det ikke tilladt at tage hunde eller andre kæledyr med på sit besøg. Foran indgangen er der en hundekrog, man er velkommen til at bruge.

Garderobe

I kælderen i akvariebygningen finder du garderobe og garderobebokse. Betaling for brug af garderobebokse er kr. 10,- pr. gang.

 

Indlevering af invasive arter

AQUA Akvarium & Dyrepark er officielt inleveringscenter for invastive arter. Har du fx en skildpadde eller en anden ikke-hjemmehørende art, du ikke længere kan tage dig af, kan du aflevere den til os. Henvend dig i receptionen eller ring til os på 89 21 21 89 og aftal nærmere. 

Obs.: Da vi modtager rigtig mange uønskede kæledyr, kan vi dog ikke garantere, at du kan besøge dit dyr i vores udstilling.

Bliv venner med os på Facebook
Følg os på LinkedIn
Se vores film på YouTube
Følg os på Instagram
Giv os en anmeldelse på Tripadvisor
AQUA Akvarium & Dyrepark
Vejlsøvej 55 · 8600 Silkeborg · Tlf. 8921 2189

Tilmeld nyhedsbrev