Naturtrailer

Naturtraileren er et tilbud til skoler, institutioner, foreninger og alle andre naturinteresserede grupper i Silkeborg kommune. Traileren er fyldt med udstyr, der kan medvirke til større og mere intensive naturoplevelser. Der er udstyr til rigtig mange forskellige naturoplevelser.

Silkeborg kommunes naturvejledere står for driften af naturtraileren. I kan selv benytte naturtraileren, men naturvejlederne vil selvfølgelig også være behjælpelige med rådgivning og komme ud og lave naturvejledning i det omfang det er muligt.

Traileren er placeret på AQUA Naturfagscenter. Totalvægten på traileren er 1000 kg, så de fleste biler kan køre med den uden at have trailerkort. Naturtraileren er støttet med tilskud fra Friluftsrådet og Silkeborg kommune. 

Lejer anbefales at tjekke udstyres inden brug. Eventuelle fejl og mangler meddeles inden ibrugtagning. Se liste på næste side.

Lejer har ansvaret for trailer og udstyr, mens dette er udlejet.  

Bortkommet og ødelagt udstyr erstattes af lejer

Almind slidtage dækkes af AQUA

Trailer og udstyr leveres tilbage rengjort med udstyret lagt på plads efter brug.

Kontakt evt. AQUA´s naturvejledere - Bjarke Birkeland bb@visitaqua.dk eller Lars Nygaard ln@visitaqua.dk for yderligere oplysninger. 
 

Bliv venner med os på Facebook
Følg os på LinkedIn
Se vores film på YouTube
Følg os på Instagram
Giv os en anmeldelse på Tripadvisor
AQUA Akvarium & Dyrepark
Vejlsøvej 55 · 8600 Silkeborg · Tlf. 8921 2189

Tilmeld nyhedsbrev